[Diskuze k článku]: Bezpečnost 1. díl - Na sjezdovkách - Diskuze - Diskuzní fórum o lyžování - Wild-cat.cz

[Diskuze k článku]: Bezpečnost 1. díl - Na sjezdovkách

08.01.2010 12:08:12

Tomáš Roba - SNOW muž

Když odjíždíme na hory, říkají nám ti, co zůstávají: „dávejte na sebe pozor!“. Ale na co tedy máme vlastně dávat pozor? To, že jsme křehké bytosti, a že stačí opravdu málo, aby se něco „pokazilo“, většinou každá z nás ví, ba si to dokonce už i na vlastní kůži vyzkoušela. A tak tomu většinou přizpůsobujeme naše chování, některá více a některá naopak méně (tím myslím ty drsnější či otrlejší z nás). Než se pustíme na lyže či snowboard, neměly bychom zapomínat alespoň na základní pravidla pohybu v horách, aby se z našeho veselého výletu nestal boj o přežití. Většina z vás si při čtení těchto řádků možná řekne, to já přece všechno znám, ba dokonce na vše dbám, ale pojďme se na to podívat tak trochu jinak, tedy našima očima.
Odkaz na článek

11.01.2010 17:55:17

Pedro_m muž

já jezdím v přilbě už hodně dlouho (mám krásnou bílou Briko helmičku :-), bez ní jsem byla loni jednou a měla jsem divný a nepříjemný pocit. Brýle jsou taky samozřejmostí. No pravidla na sjezdovce se snažím dodržovat nějak tak podle selského rozumu a jak se na to dívám, tak se to aspoň trochu shoduje s těmi pravidly FIS, které jsou určitě dobrá věc. Nejen pro děti :-))) K.

13.01.2010 12:34:21

ksobotkova muž

Ahoj Katu, souhlas. O svátcích jsem vyrazila na kopec a zapomněla jsem helmu s brýlemi doma, vracet se už nemělo smysl, takže jsem jezdila v čepici, poprvé od té doby, co nosím helmu, a byl to divný pocit. Navíc sněžilo, tak jsem měla mokrou čepici :/

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Hledat v diskuzi

Články

15.10.2022

Sjednáním pojištění přes internet ušetříte

Blíží se lyžařská sezóna a pokud vám nestačí české ...
04.10.2022

Vyhřívané rukavice pro dámy – pohodlí na svahu

Omezují vás při lyžování prochladlé prsty na rukou?...
07.04.2022

Izotonické nápoje aneb nepodceňujte hydrataci během sportovního výkonu

Téměř každý, kdo pravidelně sportuje, si jistě někd...
04.02.2022

Lednové lyžování v Gasteinu – bez lidí a bez covidu

Do oblasti Gasteinertal jezdíme v tomto termínu pra...
03.12.2021

Jaké jsou trendy letošní zimy?

V každém ročním období si můžete všimnout, že na ul...
13.06.2021

Má cesta k běhání

Kristýna Chmelková se s námi podělí o svou lásku po...
Facebook