Běh s hudbou - příspěvky uživatele jana@wild-cat
Ahoj, mně se nejlépe běhá na SKA jako třeba SKA-P (to je pak fofr), Polemic, Volant. Potom tam mám dost songů od Wohnoutů a Tří sester (klasika). Nechybí ani Jackson nebo Monkey business prostě všech…
Zdravím:), já vím, že barva nejezdí, ale když už mám tu možnost, vybrat si i barvu, tak proč ne. Helma na kolo sice nepřesahuje uši,ale jen jsem se obávala, aby mi to nevadilo o tu „kostru“ hlemy. Odj…
Děkuji za rady holky, já měla sluchátka Philips (růžové:D) a ty docela držely v uších,ale už bohužel nefungují. Stály přes 500kč, takže mě to docela zklamalo. Ty závěsný sluchátka se zdají dobrý nápad…
Děkuji, děkuji…o Ipodu jsem už hodně přemýšlela. Jo, ty sluchátka jsem zkoušela,ale ty mně vypadávaly snad nejvíc a taky mi vadilo, že nic neslyším. Ještě jeden dotaz: Na Ipod máš takovou tu kapsičk…
Ahoj Katko, mně se taky lépe běhá s hudbou. Ale vadí mi časté vypadávání sluchátek a nebo těžký a špatně skladný telefon. Proto jestli máte někdo nějaký typ na sluchátka a malý, cenově dostupný mp3 př…