Výběr lyžařských bot pro dámu [článek] - Diskuze - Diskuzní fórum o lyžování - Wild-cat.cz

Výběr lyžařských bot pro dámu [článek]

10.01.2011 10:15:08

Dáša Janouchová

Rady k výběru lyží jsme vám již poskytly, další na řadě jsou rady s výběrem lyžařských bot. Nevím jak vy, ale pro mě výběr bot znamená spíš noční můru než radost, obzvláště v případě bot lyžařských. Mnohé se však mění a i při výběru bot můžete být příjemně překvapeny podobně jako já. Čím? Odpověď hledejte v závěru článku.

Odkaz na článek

13.01.2011 12:13:10

soptik85

Nějak postrádám smysl tohoto článku. Co měl čtenářům říci? V poslední době se rozmohla marketingová masáž ohledně potřeb pro něžné pohlaví…dámské lyžáky, lyže, fully, HD…osobně se této kategorii sportovního vybavení vyhýbám. Jejich nedostatky jsou zaplácnuty vyvedeným designem, na který se, my ženy, chytáme jak mouchy na lep. Kvalita, komponenty přitom vůbec neodpovídají ceně…ale hlavně že je to dámské.

13.01.2011 21:03:07

ksobotkova muž

Ahoj, naprosto chápu tvoje úmysly. Já byla ještě nedávno naprosto stejného názoru, nikdy bych si nekoupila například dámské boty, protože to jsou měkké bačkory a nedá se v nich lyžovat. Ale vzhledem k tomu, jak se všechno vyvíjí, pomalu měním názor a říkám si, že ty věci pro holky smysl mají. Holky mají jinou stavbu těla, pohybují se jinak atd, tak také potřebují jiné vybavení. A popravdě řečeno, než se objevily pořádné dámské lyžařské boty, jezdila jsem v naprosto nevyhovujících pánských botách (navíc velkých, protože pánské boty číslo 22 neexistují)…loni jsem pátrala a hledala a našla…a jelikož jezdím freeride na hodně širokých lyžích, potřebuju, aby boty byty dostatečně tuhé a přesně padnoucí (ale to už je zas jiné téma). Já tu nechci nikoho přesvědčovat, každý si udělá názor sám :-) já myslím, že věci pro holky smysl mají…a protože je to celkem nový trend, chvilku trvá, než firmy vyvinou třeba dokonalou botu…chce to hledat a zkoušet…

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Hledat v diskuzi

Články

15.10.2022

Sjednáním pojištění přes internet ušetříte

Blíží se lyžařská sezóna a pokud vám nestačí české ...
04.10.2022

Vyhřívané rukavice pro dámy – pohodlí na svahu

Omezují vás při lyžování prochladlé prsty na rukou?...
07.04.2022

Izotonické nápoje aneb nepodceňujte hydrataci během sportovního výkonu

Téměř každý, kdo pravidelně sportuje, si jistě někd...
04.02.2022

Lednové lyžování v Gasteinu – bez lidí a bez covidu

Do oblasti Gasteinertal jezdíme v tomto termínu pra...
03.12.2021

Jaké jsou trendy letošní zimy?

V každém ročním období si můžete všimnout, že na ul...
13.06.2021

Má cesta k běhání

Kristýna Chmelková se s námi podělí o svou lásku po...
Facebook