Cenově dostupná outdoor kamera? - Diskuze - Diskuzní fórum o lyžování - Wild-cat.cz

Cenově dostupná outdoor kamera?

01.11.2016 14:41:19 #1 

kali53

Ahoj, sháním nějakou cenově dostupnou outdoor kameru. Holduju adrenalinovým sportům jako je paragliding a snowboarding a tak potřebuju kameru, která něco vydrží, záznamy budou kvalitní a bude za přijatelnou cenu. Uvítám tipy a zkušenosti. Díky :)

07.11.2016 11:33:43 #2 

Bohdan K.

S GoPrem asi nešlápneš vedle, ale problém je teda ta cena no. Jestli ti můžu doporučit něco konkrétního, tak se zkus podívat na kamery od značky Lamax. Koupil jsem si ji před prázdninama hlavně teda na kolo. Dosahuje podobné kvality jako například GoPro, ale není tak brutálně předražená. Navíc k ní rovnou dostaneš všechno možný příslušenství včetně voďěodolnýho obalu, několika různejch držáků a dvou baterek, takže si nebudeš muset všechno dodatečně dokupovat. Kamarád používá kameru od ISAW a je teda taky spokojenej.....

03.02.2017 13:10:52 #3 

Titína

Jedině gopro, investice se vyplatí.

04.02.2017 16:59:46 #4 

Lurinka16

Já nad kamerkou taky uvažuju – pro změnu na koně.. ale na to naše lítání po lese se mi nechce platit nějakou šílenou sumu :/ Tak ještě váhám – pořád je co pořizovat dalšího jinýho…

21.02.2017 14:12:49 #5 

Rerraw

Čau, chtěl bych si koupit akční kameru a potřeboval bych poradit s výběrem. Na trhu jich je strašně moc. Pár jich už vybranejch mám, ale chtěl bych jestli někdo nemá osobní zkušenost s něčím. Předem děkuju za pomoc.

16.03.2017 10:58:10 #6 

Titína

Měli jsme zapůjčenou od šéfa GoPro3 a o další dovolené GoPro4 :-) kdybych měla ty peníze jakože tich11tisíc za to vážně nechci dát, tak bych brala tu trojku, přišla mi, že má lepší záběry a celkově makala líp než ta novější.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Hledat v diskuzi

Články

15.10.2022

Sjednáním pojištění přes internet ušetříte

Blíží se lyžařská sezóna a pokud vám nestačí české ...
04.10.2022

Vyhřívané rukavice pro dámy – pohodlí na svahu

Omezují vás při lyžování prochladlé prsty na rukou?...
07.04.2022

Izotonické nápoje aneb nepodceňujte hydrataci během sportovního výkonu

Téměř každý, kdo pravidelně sportuje, si jistě někd...
04.02.2022

Lednové lyžování v Gasteinu – bez lidí a bez covidu

Do oblasti Gasteinertal jezdíme v tomto termínu pra...
03.12.2021

Jaké jsou trendy letošní zimy?

V každém ročním období si můžete všimnout, že na ul...
13.06.2021

Má cesta k běhání

Kristýna Chmelková se s námi podělí o svou lásku po...
Facebook