[Diskuze k článku]: In-line bruslení (díl 3.) - In-line stezky a trasy: Lipník nad Bečvou - Přerov
17.08.2009 09:28:46
V tomto díle se budeme věnovat jedné příjemné stezce pro in-line
bruslení. Nové trasy a stezky pro tento sport se neuvěřitelně „rozrostly
a rozrůstají“, stejně jako samotné in-line bruslení. Po celé České
republice jich najdeme spousty. Každá z nás má jistě „tu svou“, ve
svém kraji projetou, a touží zdolávat další a další.
Odkaz
na článek
17.08.2009 20:08:54
Na Letné jsem taky párkrát byla, ale je tam na mě moc přelidněno…ve Stromovce mi to nepřijde zase tak kvalitní, ale když se pokračuje podél Vltavy na Roztoky, to není vůbec špatné. Navíc je člověk za chvilku hned z Prahy venku. O tom Račickém kanálu jsem ještě nic neslyšela, ale zní to zajímavě.
21.08.2009 13:22:54
Ahojky. Záleží, jak sem pojedete, jestli autem nebo vlakem? Každopádně přes ulici Na Zelince, okolo zámeckého parku, v blízkosti je také koupaliště a stadion. Jakmile dorazíte nakonec ulice, stezku ihned uvidíte, na začátku se nachází také skatepark. Nejlepší je, se ještě podívat na mapy cz:)))
02.09.2009 14:57:59
Ahoj Jitko, nedělní odpoledne na stezce bylo bezvadné, slunečno a příjemně teplo. Z tratě jsem byla nadšená: velmi pěkné prostředí, pohodový povrch, díky šířce se všichni bez problému minou. Určitě jsem tam nebyla naposled :) Snad nám bude počasí přát a užijeme na bruslím ještě pěkné babí léto. Měj se prima!
03.09.2009 21:35:06
Kdepák, já jsem čistě nesoutěžní typ, všechno jen tak na pohodu :) a užít si přírodu. A taky děsně nerada běhám, takže bruslení mám jako alternativu. Jezdím už roky, ale tady v Ostravě nám delší trasy chybí. Podle fotek soudím, že Ty jezdíš na bruslích úplně v jiné kategorii :)
03.09.2009 22:47:08
Ale to je taky pěkný, já jsem do těch bruslí úplnej blázen, takže jsem letos zkusila i na nějaké ty závody. Je to skvělý, ta atmosféra, většinou i příjemní lidi, takže si to užívám. Ale s tou přírodou s tebou taky souhlasím. Já si i sem tam zaběhám, někdy to kolo do toho, nedaleko kolem hradu Helfštýna jsou dobrý trasy, v lese – ta příroda, super. Nebo, i když jedeš směr Tesák… Mě je dvacet… Ale ptát se, kolikpak je tobě, by bylo asi neslušný:)))
07.09.2009 21:17:07
Čauky, no já už jsem taková „starší větev“ :) před dvěma lety jsem začala třicítku. V létě taky ráda jezdím na kole, v zimě pak lyže všeho druhu a mezitím chodím na hory (nejraději mám naše Beskydy). Nebyla jsi náhodou na závodech tady v OV v létě? Jezdíváš na brusle i někam jinam?
08.09.2009 20:15:10
Ahojky Bino, prý „stará větev“, to jsem se i zasmála, to jsi mladičká ještě:))) Já jsem na závody začala jezdit až letos, mám za sebou teprve troje, ale už mám tři medaile:) Chystám se 20. září k vám do Opavy na Nestlé. Nepojedeš taky? Sice jsi povídala, že nejezdíš, ale tam bývaj i lidi, kteří jezdí jen tak pro zábavu… Jinak trénuju jenom u nás, ale mohli bychom se vydat i jinam. Ty tam u vás jezdíváš kde? V tom parku, tam mají být i ty závody nějak. Tak jsem zvědavá, jaký to tam máte. Už se moc těším.
21.09.2009 20:05:20
Čauky Jitko, teda 100% úspěšnost na závodech, gratuluji! Byla jsi v Opavě? Já jsem marodila v posteli :( Na jednom závodě v OV jsme byli a využili příležitosti být takoví „předjezdci“ před vlastním závodem. Byl to zážitek jezdit zároveň na stejné trati s Martinou Sáblikovou a koukat ji na záda :) V Opavě jsem nikdy jezdit nebyla, ale bývají tam pravidelné vyjížďky městem. Tady v OV jezdím na stezce v Hrabové, která vede podél řeky Ostravice a je dlouhá cca 3 km. Je to spíše na takový relax po práci, akorát je třeba se vyhnout lukrativním hodinám za teplého počasí, kdy je nabito. Třeba někdy vymyslíme společnou vyjížďku a něco se přiučím :)
22.09.2009 21:01:36
Ahojky Bino. V Opavě jsem byla den před závodama, takže jsem šla i na tu poslední letošní jízdu městem. Bylo to dobrý, a závody skvělý:))) Tak to je úžasný, že jste tam potkali i Martinu Sáblíkovou, já zatím neměla tu čest:))) Sice to není moc dlouhý ta vaše trasa, ale aspoň že tam nějakou máte. Jinak to bysme mohly, ráda se s tebou projedu a popovídám:)))
12.10.2009 21:18:45
Čauky Jitko, zdá se, že pomalu brusle zazimujeme. Já ráda lyžuju, takže akorát do kabely hodím lyžáky. Pokud budeš chtít, tak napiš na taitacz@post.cz. Tento rok už to asi neklapne, ale věřím, že příště na „Tvoji“ trasu zas vyrazím. Měj se fajn.
11.11.2009 16:29:51
V poslední době se mluví hodně o cestě z hlaváku pod žižkovem atd.-já jsem si vyzkoušel stavbu pražského obchvatu-kvalitní beton,v současnosti v pracovní době je dost vysoká aktivita ale o výkendech se dá jezdit bez poznámek pracujícího lidu/jsem důchodce /,nejlepší přístup"nechat stát auto na přemostění silnice/stavby/ mezi starou Písnicí – Dolními Břežany.Přeji hodně najetých kilometrů-dá se jezdit až za Jesenici.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.