[Diskuze k článku]: In-line bruslení (díl 3.) - In-line stezky a trasy: Lipník nad Bečvou - Přerov - příspěvky uživatele JiLi
Ahojky Bino. V Opavě jsem byla den před závodama, takže jsem šla i na tu poslední letošní jízdu městem. Bylo to dobrý, a závody skvělý:))) Tak to je úžasný, že jste tam potkali i Martinu Sáblíkovou, j…
Ahojky Bino, prý „stará větev“, to jsem se i zasmála, to jsi mladičká ještě:))) Já jsem na závody začala jezdit až letos, mám za sebou teprve troje, ale už mám tři medaile:) Chystám se 20. září k vám…
Ale to je taky pěkný, já jsem do těch bruslí úplnej blázen, takže jsem letos zkusila i na nějaké ty závody. Je to skvělý, ta atmosféra, většinou i příjemní lidi, takže si to užívám. Ale s tou přírodou…
Tak to jsem ráda, že se ti u nás líbilo a že vyšlo to počasí. Bruslení se věnuješ i závodně, nebo jen rekreačně? Měj se hezky.
Ahojky Bino, nemáš zač. Přeji, aby hlavně vyšlo počasí, dneska to vypadá, že bude celý den pršet. Snad se to počasí umoudří:) Ale třeba mě tam potkáte. Užijte si to:)))
Ahojky. Záleží, jak sem pojedete, jestli autem nebo vlakem? Každopádně přes ulici Na Zelince, okolo zámeckého parku, v blízkosti je také koupaliště a stadion. Jakmile dorazíte nakonec ulice, stezku ih…