[Diskuze k článku]: In-line bruslení (díl 3.) - In-line stezky a trasy: Lipník nad Bečvou - Přerov - příspěvky uživatele Bina
Čauky Jitko, zdá se, že pomalu brusle zazimujeme. Já ráda lyžuju, takže akorát do kabely hodím lyžáky. Pokud budeš chtít, tak napiš na taitacz@post.cz. Tento rok už to asi neklapne, ale věřím, že příš…
Čauky Jitko, teda 100% úspěšnost na závodech, gratuluji! Byla jsi v Opavě? Já jsem marodila v posteli :( Na jednom závodě v OV jsme byli a využili příležitosti být takoví „předjezdci“ před vlastním zá…
Čauky, no já už jsem taková „starší větev“ :) před dvěma lety jsem začala třicítku. V létě taky ráda jezdím na kole, v zimě pak lyže všeho druhu a mezitím chodím na hory (nejraději mám naše Beskydy). …
Kdepák, já jsem čistě nesoutěžní typ, všechno jen tak na pohodu :) a užít si přírodu. A taky děsně nerada běhám, takže bruslení mám jako alternativu. Jezdím už roky, ale tady v Ostravě nám delší trasy…
Ahoj Jitko, nedělní odpoledne na stezce bylo bezvadné, slunečno a příjemně teplo. Z tratě jsem byla nadšená: velmi pěkné prostředí, pohodový povrch, díky šířce se všichni bez problému minou. Určitě js…
Ahoj, díky za tip na in-line výlet. Jsem z OVy, takže určitě vyzkoušíme, jen bych potřebovala poradit, kde se v Lipníku přímo na stezku dostat. Předem díky, B.