[Diskuze k článku]: Rychlebské stezky – otevření - Diskuze - Diskuzní fórum o lyžování - Wild-cat.cz

[Diskuze k článku]: Rychlebské stezky – otevření

18.08.2009 14:49:16

Tomáš Roba - SNOW muž

Před pár týdny jsem měla tu čest nahlédnout pod stíny stromů a zátočin horských bystřin v Rychlebských horách. Zavedly nás tam staré lovecké chodníky, které budou sloužit bikerům hledající požitek z jízdy. Ježdění jsem si náležitě užila, a to i přesto, že stezky čekaly ještě některé úpravy a v mnohých techničtějších úsecích jsem se nevyhnula sesedání a přenášení kola. Techniku chce prostě trénovat… Zanedlouho však už budou připraveny v plné parádě.
Odkaz na článek

19.08.2009 10:18:48

Pedro_m muž

Ahoj Katko, je potřeba na tyhle cesty mít celoodpružené robustnější kolo nebo stačí i normální mbčko s odpruženou vidlicí a tenšími plášti? Fotky totiž vypadají luxusně a lákavě ;-). Díky, ahoj K.

20.08.2009 09:23:33

ksobotkova muž

Ahoj Katu, samozřejmě celoodpružené kolo je výhodou, i co se týče pohodlí, ale dá se to zvládnout i na normálním mbčku. Přeci jen to není o biku, ale hlavně o jezdci :-) Úsek, který jsem jela já, je pěkně jetelný, až na určité kamenné pasáže či místa s velkými kořeny, které vyžadují větší technický um a odvahu, není se ale vůbec čeho bát (jde jednoduše přejiít:-)). Trasa se dá různě kombinovat, prý jsou tam úseky, které zvládnou i rodiny s dětmi…ty jsem ale bohužel neprojela, takže nemohu posoudit. Také by tam v budoucnu mělo být testcentrum či půjčovna Merida Bikes, kde bude možné nějaké to kolo vyzkoušet. K.

20.08.2009 21:07:24

mr.pohoda 1 muž

Díky za informaci, kdybych si nepřečetl tento článek, o Rychlebských stezkách bych nevěděl. Doufám, že se na otevření stezky vydám.

21.08.2009 11:41:08

ksobotkova muž

Doufám, že se tam všichni potkáme a zabikujeme (a nejen to;)). Určitě stojí za to se tam podívat, navíc při otevření bude možnost jezdit s průvodci, kteří nás tam pěkně provedou. Je to úplně jiné ježdění, než na které jsme zvyklí, ale kdo jednou zkusí…:-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Hledat v diskuzi

Články

15.10.2022

Sjednáním pojištění přes internet ušetříte

Blíží se lyžařská sezóna a pokud vám nestačí české ...
04.10.2022

Vyhřívané rukavice pro dámy – pohodlí na svahu

Omezují vás při lyžování prochladlé prsty na rukou?...
07.04.2022

Izotonické nápoje aneb nepodceňujte hydrataci během sportovního výkonu

Téměř každý, kdo pravidelně sportuje, si jistě někd...
04.02.2022

Lednové lyžování v Gasteinu – bez lidí a bez covidu

Do oblasti Gasteinertal jezdíme v tomto termínu pra...
03.12.2021

Jaké jsou trendy letošní zimy?

V každém ročním období si můžete všimnout, že na ul...
13.06.2021

Má cesta k běhání

Kristýna Chmelková se s námi podělí o svou lásku po...
Facebook