[Diskuze k článku]: I holky to umí pěkně rozjet - Diskuze - Diskuzní fórum o lyžování - Wild-cat.cz

[Diskuze k článku]: I holky to umí pěkně rozjet

16.10.2009 11:15:04

Tomáš Roba - SNOW muž

Rok se sešel s rokem a zima už je pomalu opět tu. Tedy alespoň podle zpráv hlásajících ve vyšších polohách sněhovou pokrývku, silničářů, kteří nevědí co dřív, zpráv od kamarádů, kde všude se krajina zahalila do bílé, a já sama jsem dnes dokonce vyrazila ven s teplou čepicí a rukavicemi. Moje senzory větří zimu (to nejen dle husí kůže při čekání na autobus) a sníh. Mysl se pomalu zaplňuje lyžařskými plány a vzpomínkami na minulou sezónu, které mě také přivedly k jedné fajnové akci, na níž jsem měla příležitost být.
Odkaz na článek

04.12.2009 00:23:59

pokecka27

Super, super, super.!! Muselo to tam být úžasný a fakt jste to tam holky pěkně rozjely..... Jak se na takové akce dostává? Hodně by mě lákalo takhle si užít!

11.12.2009 09:29:45

ksobotkova muž

Jo, bylo to fakt skvělý a vůůůbec se mi nechtělo domů. Já tam byla jako novinář, takže to chce psát :) můžeš začít třeba tady u nás. Anebo se někdy domluvíme a podniknem nějakou pohodovou holčičí akci :)))

11.12.2009 23:18:13

pokecka27

To by ale vůbec nebylo špatný, podniknout něco pohodovýho...­...!!!!! Ono je to občas potřeba vypadnout a pořádně se odreagovat. Před měsícem jsem se vrátila z lyžovačky (Sölden) a úplně super (návrat byl děs)… Takže pokud se něco bude dít, ráda se přidám!

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Hledat v diskuzi

Články

03.03.2021

Na kole bez výmluv aneb 3D nastavení posedu

Jakkoli se to nezdá, tak nastavení správné pozice n...
03.11.2016

Na tripu po Trutnov Trails

Krajem se proslýchá už pěkně dlouho, že na Trutnov ...
07.04.2022

Izotonické nápoje aneb nepodceňujte hydrataci během sportovního výkonu

Téměř každý, kdo pravidelně sportuje, si jistě někd...
04.02.2022

Lednové lyžování v Gasteinu – bez lidí a bez covidu

Do oblasti Gasteinertal jezdíme v tomto termínu pra...
Facebook