[Diskuze k článku]: Sport, výživa a zdraví. Nebo krása? - Diskuze - Diskuzní fórum o lyžování - Wild-cat.cz

[Diskuze k článku]: Sport, výživa a zdraví. Nebo krása?

23.10.2009 14:49:23

ksobotkova muž

Ač se tomu často bráníme, stejně se občas nevyhneme, aby se nám do podvědomí nevkrádaly z časopisů a TV krásné, štíhlé a dokonalé ženy (čti vyretušované a umělé), místo toho, abychom se dívaly na poctivě vysportovaná těla poctivě sportujících holek (když už se tedy na ně máme dívat), různé diety, zázračné pilulky nebo paní Kateřiny. Spousta z nás statečně odolává, i když se někdy nevyhne myšlenkám typu :“dám si jogurt, přestože moje chutě směřují k chlebu se salámem, nebo já zas přibrala, při zkoušení kalhot sedm let starých, atd., atd.“.
Odkaz na článek

26.10.2009 12:09:26

kumestrol

:-) – fajn agitka!

dieta = odborny vyraz pro vyzivu – stravu.. teprve redukcni dieta je to, ceho se vetsinou lidi boji :-)

hele, super, ze jsi testovala boty stat, enbo jak se ty stroje jmenuji.. Mely ba na nej zajit vsechny ty radoby chude divciny. Razem by zjistili, ze trpi obezitou.. ze ty zbytky svalovych vlaken, co v tele zbyly jsou totalne obalene tukovymi bunkami a organismus s tak malym procentem aktivni svalove hmoty preziva jen proto, ze jeho basalni metabolismus se pohybuje na bodu mrazu!

kdy uz konecne devcaa pochopi, ze pro dobrou postavu je potreba prave jist dostatecne dost na to, aby se metabolismum rozjel na plne obratky.. protoze to je jedina cesta, jak vybudovat hmotu a zajistit zdrave prostredi pro organismus…

tesim se na dalsi clanky :-)

PS: tak co? zacnes poradne jist? abys nabrala svaly?

26.10.2009 12:09:54

kumestrol

..body..

26.10.2009 14:46:06

mr.pohoda 1 muž

Ahoj Katko, také jsem měl možnost nechat se změřit přístrojem In-Body a výsledek byl více méně podobný tvému. Bylo mi řečeno, že na svoji váhu mám málo svalové hmoty. Co mě ale zaráží, že tobě přímo řekli, že bys měla svaly přibrat na nohou. Pokud vím, tak se vše měří pouze odporem v těle a pak mi není jasné, jak určili zrovna nohy. Mohla by jsi se na to příště zeptat? U sebe bych také řekl, že nejvíc svalů mám na nohou (z běhání, cyklistiky, běžek a raketových sportů). Myslím, že nabrat svaly je nejjednodušší právě na nohou a proto mě to doporučení zaráží.

26.10.2009 15:27:35

MENCL STYLE muž

Pro mr.pohoda: Dobrý den, pokud jste se nechal změřit přístrojem InBody, tak jedním z výsledků této analýzy je segmentální rozložení svalů a tuků v těle. Takže je možné se dozvědět kolik máte tuků a svalů na levé části těla a na právě, zároveň rozložení ruce, nohy a trup. Při podrobnější analýze se dozvíte, zda je Vaše tělo vyvážené nebo ne. Když vezmeme váhu horní poloviny těla a nohou, tak zjistíte, že nohy nesou velkou většinu naší váhy. U každého klienta doporučuji, na základě analýzy, co je potřeba zlepšit, na co se více zaměřit. Vy nejspíš budete mít velmi dobře vyvynuté nohy, ale představte si třeba klasickou ženu. Vše většinou dělá horní částí těla a převážně to jsou ruce. Takže ruce jsou „velmi“svalnaté, ale na nohy se zapomíná. Pokud budete mít cestu do Prahy, tak se klidně zastavte a můžeme to probrat osobně a udělat novou analýzu. Hezký den Klára Mencl

26.10.2009 16:14:46

ksobotkova muž

Pro Kuma: Jj, je to všechno tak složité, že se opravdu vyplatí nechat se změřit a zjistit, jak na tom člověk je. Od toho se pak může odpýchnout správným směrem. Takže já si přidám pár dřepů a výpadů navíc :-) a už se taky těším na další články, že se zase něco dozvím, a taky to snad bude mít pozitivní vliv i na ostatní holky:-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Hledat v diskuzi

Články

15.10.2022

Sjednáním pojištění přes internet ušetříte

Blíží se lyžařská sezóna a pokud vám nestačí české ...
04.10.2022

Vyhřívané rukavice pro dámy – pohodlí na svahu

Omezují vás při lyžování prochladlé prsty na rukou?...
07.04.2022

Izotonické nápoje aneb nepodceňujte hydrataci během sportovního výkonu

Téměř každý, kdo pravidelně sportuje, si jistě někd...
04.02.2022

Lednové lyžování v Gasteinu – bez lidí a bez covidu

Do oblasti Gasteinertal jezdíme v tomto termínu pra...
03.12.2021

Jaké jsou trendy letošní zimy?

V každém ročním období si můžete všimnout, že na ul...
13.06.2021

Má cesta k běhání

Kristýna Chmelková se s námi podělí o svou lásku po...
Facebook